المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

لاوروف:هدف درگیری کنونی غیرنظامی کردن اوکراین است

لاوروف:هدف درگیری کنونی غیرنظامی کردن اوکراین است وزیر خارجه روسیه با اشاره به این که هدف درگیری کنونی غیرنظامی کردن اوکراین است، اظهارات زلنسکی در مورد تمایل به دریافت تضمین‌های امنیتی را گامی مثبت خواند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، با بیان آن‌که درگیری کنونی با هدف غیرنظامی کردن اوکراین انجام شده است، گفت که پس از اتمام درگیری مردم اوکراین خودشان در انتخابات مسائل این کشور مختار خواهند بود.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، لاوروف گفت که خواسته‌های روسیه درباره اوکراین نشانه تسلیم این کشور نیست، اما مسکو پیشنهاد مذاکره می‌دهد و افزود: «من بعید نمی‌دانم که کسی بخواهد روسیه در یک درگیری دست‌ساز و ساخته غرب در اوکراین گرفتار شود. اگر غرب تصمیم به قرار دادنِ "پرده آهنین" جدیدی مقابل روسیه بگیرد، نگران نخواهیم بود و در این صورت فرصتی برای توسعه پیدا می‌کنیم.»

او در ادامه با بیان آن‌که هدف درگیری کنونی غیرنظامی کردن اوکراین است، اظهارات زلنسکی در مورد تمایل به دریافت تضمین‌های امنیتی را گامی مثبت خواند و افزود: «پس از پایان درگیری، این خود اوکراینی‌ها هستند که باید تصمیم بگیرند که چگونه به زندگی خود ادامه دهند. وظیفه عملیات در اوکراین شناسایی انواع خاصی از سلاح‌های ضربتی و اطمینان یافتن از عدم استقرار آن‌ها در اوکراین برای همیشه است. روسیه آماده است در دور دوم مذاکرات با اوکراین درباره موضوع تضمین‌های امنیتی رایزنی کند.»

لاوروف همچنین در مصاحبه با الجزیره با بیان آن‌که حاکمیت روسیه بر کریمه موضوعی قابل بحث نیست گفت: «تعیین آینده مرز با اوکراین باید بر اساس عوامل تعیین کننده باشد، از جمله فقدان هرگونه سلاحی که امنیت روسیه را تهدید کند. اوکراین توانایی‌ها و فناوری ساخت سلاح هسته‌ای را دارد. نیروهای روسیه ماموریت روشنی در اوکراین دارند که خلع سلاح شوند و هیچ‌گونه سلاحی که امنیت ما را تهدید می کند مستقر یا تولید نکنند.»

او همچنین تأکید داشت که نباید جنگی جهانی شروع شود؛ زیرا در این صورت این جنگ هسته‌ای خواهد بود و هیچ پیروزی در آن وجود نخواهد داشت و این بایدن بود که گفت تحریم‌ها علیه روسیه تنها جایگزین برای جنگ جهانی سوم است. بایدن و پوتین آنچه را که در دهه ۱۹۸۰ اعلام شد که هیچ جنگ هسته‌ای پیروز نیست، تأیید کردند، بنابراین نباید چنین چیزی شروع شود.

درگیری میان روسیه و اوکراین از پنج‌شنبه هفته گذشته آغاز شد و تاکنون با مداخلات غرب و آمریکا به تنش بیشتری هم منجر شده است. این درگیری باعث اعمال تحریم علیه روسیه و در کنار آن، بلاروس شد و برخی شرکت‌ها از جمله شرکت‌های مرتبط با خط لوله گاز «نورد استریم ۲» نیز فعالیت خود را متوقف کردند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار